KDU.breadcrumbs.homeKDU-ČSL Praha 2 si zvolila nové vedení

KDU-ČSL Praha 2 si zvolila nové vedení

Přidáno 15. 3. 2017
V Paláci Charitas se 14. března 2017 konala Výroční členská schůze místní organizace a volební Obvodní konference KDU-ČSL Praha 2.

Foto: Otto Schwarz

Předsedkyní místní organizace byla na výroční členské schůzi zvolena Mgr. Jana Duchková, poté co stávající předsedkyně Ph.Dr. Eliška Janšová na funkci rezignovala vzhledem k svému vytížení ve funkci předsedkyně Sdružení žen KDU-ČSL.

Obvodní konference následně znovu zvolila předsedkyní obvodního výboru Ing. Moniku Turnovskou, místopředsedy byli zvoleni Mgr. Jana Duchková a Radek Koloc. Členy výboru se dále stali David Hurný, PhDr. Eliška Janšová, Vavřinec Klener, MVDr. Marie Koubková, Ph.D., MUDr. Otto Schwarz, předseda klubu zastupitelů a Ing. Bedřich Votýpka. Předsedkyní revizní komise byla zvolena Marie Truhlářová.

Výroční schůze a Obvodní konference se zúčastnila řada významných hostů. Delegáty přišel pozdravit ministr kultury Daniel Herman, předseda pražské organizace a radní Magistrátu hl. města Prahy Jan Wolf, starosta MČ Praha 7 Jan Čižinský a další.

Všem zvoleným gratulujeme a přejeme hodně úspěchů!