KDU.breadcrumbs.homePředstavujeme naše kandidátky pro primární volby

Představujeme naše kandidátky pro primární volby

Přidáno 3. 4. 2017
Primární volby KDU-ČSL pro volby do Poslanecké sněmovny se uskuteční 6. dubna 2017 v paláci Charitas. Praha 2 vyslala do „boje“ o místa na kandidátce dvě dámy.

Foto: Palác Charitas

První kandidátkou je paní MVDr. Marie Koubková Ph.D., členka OV KDU-ČSL Praha 2 a veterinární lékařka.

Vystudovala veterinární lékařství, v současné době pracuje jako ředitelka výroby v plemenářské firmě. V minulosti se věnovala i pedagogické práci, několik let učila na České zemědělské univerzitě.

Marie nabízí své zkušenosti s vedením lidí, schopnost pracovat v týmu, která je pro ni velmi důležitá. K jejím ideálům patří propojení osobní svobody s rodinným životem a s komunitou na místní úrovni. Vyznává hodnoty vlastenectví umožňující spolupráci mezi zeměmi a národy při zachování kontinuity našich tradic.

Praha 2 dále nominovala paní Bc. Editu Randovou, členku MO KDU - ČSL Praha 2.

Edita je sólová operní pěvkyně. Vystupuje jak na domácí scéně, tak i v zahraničí. Byla oceněna Evropskou cenou Gustava Mahlera za propagaci české hudby v zahraničí.

Jak sama říká: „Během své kariéry jsem poznala, jak velký vliv má kultura v politickém prostředí a také v oblasti diplomacie.“ Toto poznání ji dovedlo ke studiu oboru Mezinárodní a diplomatická studia, kde dokončuje magisterský stupeň studia.

V kampani by ráda využila svých zkušeností, které jsou spojeny s vystupováním před veřejností a komunikaci s médii.

Oběma kandidátkám držíme palce a přejeme mnoho úspěchů!